• Artisti-evenimente.ro 1
 • Artisti-evenimente.ro 2
 • Artisti-evenimente.ro 3
 • Artisti-evenimente.ro 4
 • Artisti-evenimente.ro 5
 • Artisti-evenimente.ro 6
 • Artisti-evenimente.ro 7
 • Artisti-evenimente.ro 8
Home


Organizare evenimente publice si private, spectacole, impresariat artistic, scena, sonorizare, lumini, trupe de dans, productie audio-video, artificii

E-mail Print PDF

Impresariat artistic agentie de impresariat artistic Faxmedia Fest, organizare evenimente muzicale, organizare petreceri, organizare concerte, management artistic, servicii de management artistic, servicii de impresariat artistic, impresar, artisti.


Faxmedia Fest este o agentie de impresariat artistic din Ploiesti Romania care colaboreaza direct cu peste 200 de artisti si organizeaza evenimente pentru persoane fizice, firme sau formatiuni politice. Serviciile noastre de impresariat artistic va asigura prezenta celor mai populari artisti de muzica usoara sau de muzica populara, artisti de nunta si de petrecere.
Citeste mai mult despre impresariat artistic
Va asiguram de întreaga noastra disponibilitate pentru a adapta oferta noastra la bugetul alocat si dorintele dumneavoastra.
Contractarea ferma, în timp util, ne ofera tuturor garantia unei manifestari reusite.
Experienta acumulata de echipa noastra ca agentie impresariat artistic si organizari evenimente în ultimii sapte ani asigura reusita evenimentului pe care vreti sa-l organizati, la cele mai bune preturi, prezenta în concerte a solistilor si trupelor românesti în straine.
În portofoliul agentiei de impresariat artistic Faxmedia Fest sunt cuprinse servicii pentru Asociatia Comunelor din România, Asociatia Oraselor din România, evenimente locale si zonale (Festivalul Cascavelei, Sarbatoarea Vinului, Târgul Mestesugarilor si Târgul Fermierului – în Prahova, Festivalul Teilor – în Tulcea etc.),nunti, petreceri, târguri, expozitii si evenimente de firma.
Agentia noastra de management artistic si organizari evenimente asigura scena, efecte speciale, sonorizare, echipamente productie muzicala si lumini indoor si outdoor, dar si cele mai frumoase focuri de artificii.

Vezi toti artistii de muzica populara/de petrecere www.artisti-evenimente.ro

 

 

 

faxmedia.ro
mirii-anului usi de sticla e-glass
Inscris in director top-web.ro Aplicatii iPhone iPad web design seoAplicatii iPhone iPad web design seo www.web-soft.ro
 
Artisti evenimente - Pepe
Artisti evenimente - Irina Loghin
Artisti evenimente - Mirabela Dauer
Artisti evenimente - Andreea Balan
Artisti evenimente -Marius Ciprian Pop
Artisti evenimente -Anda Adam

Impresariat artistic tag cloud

by Zaragoza Online